Preyn demo

Beshedan Prey kyllä pokkaa ja kumartaa klassikoiden suuntaan, mutta vuoden 2006 Preystä se lainaa lähinnnä nimensä. Kun peli saapui betaan, piti siitä tietysti ottaa nopeat tyypit.

Scifi on nyt taas trendikästä, eikä minusta hyviä scifipelejä voi olla koskaan liikaa. Valitettavasti varsinkin uusia nimikkeitä saapuu markkinoille aivan liian vähän. Tämän vuoden kiinnostavin scifiuutuusnimike lienee kiistatta Horizon Zero Dawn, joka toivottavasti saa vielä jatkoa. Preylle on myös asetettu kovat odotukset.

Pelisceneä tuntevalle ei jää epäseväksi, että Preyn esikuvia ovat olleet legendaariset Half Lifet ja hetki sitten remasteroinnin saanut Bioshock-sarja (jota taas pidetään System Shockin henkisenä jälkeläisenä).

Suuret saappaat

Mutta onko Preystä ainesta uudeksi klassikoksi? Demon perusteella matkaan ei lähdetä vähin eväin, tosin mikäli peli ei kehity riittävästi, se voi muuttua loppuun päin puisevaksi. Olen juuri hetki sitten pelannut Bioshock ykköstä ja nykyisiin peleihin verrattuna sillä on vaikeuksia pysyä kiinnostavana vaikka tarina kulkeekin tasaisesti eteenpäin.

Prey lupaa kuitenkin tukea erilaisia pelityylejä ja hahmoaan voi kehittää haluamaansa suuntaan. Lyhyen demon perusteella ei kuitenkaan voi sanoa, että miten hyvin ratkaisut toimivat pidemmän päälle

Pelimekaniikka tuntuu kuitenkin toimivalta ja grafiikat ovat ihan ok vaikka eivät mitenkään erityisen loisteliaita, silmäkarkin palvojat eivät välttämättä kuitenkaan innostu. Testasin demoa PS4 Pro -konsolilla enkä havainnut demossa mitään suurempia ongelmia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: