Zero Horizon Dawn

Jatko-osat tuntuvat olevan nykyään enemmän poikkeus kuin sääntö, uusia, kiinnostavia pelejä tupsahtelee markkinoille turhan harvoin. Killzone-sarjan kehittäjän 1.3. julkaistava Zero Horizon Dawn ei ensin kiinnostanut, mutta matkan varrella mieli on muuttunut.

 

 

Robottidinosauruksia, blaah, oli ensimmäinen ajatus pelistä. Tyhjänpäiväistä juoksentelua hiekkalaatikossa, sitä on tarjolla riittävästi jo ennestäänkin. Mutta peli muistutti kuitenkin hieman Ninja Theoryn Enslavedia, mikä ei varsinaisesti ollut huono asia. Post apocalypsit alkavat olla jo loppuunkaluttuja, mutta Horizon Zero Dawnia luonnehditaankin post post pokalyptiseksi.

Lisätietoja alkoi kuitenkin tippua ja peli alkoi kiinnostaa enemmän – tässähän on tarinaakin. Pelin toteutuskin vaikutti olevan ainakin grafiikan osalta kohdillaan.

Vaikka peliä ei ole vielä edes julkaistu, on netti jo pullollaan ylistäviä arvioita. Peli on uskallettu antaa testattavaksi ennen julkaisua, se ei ole nykyään mitenkään itsestäänselvyys. On mukavaa, että joillakin firmoilla on vielä arvot kohdillaan. Moni hypetetty peli on osoittautunut lupailtua huonommaksi tai pelaajat ovat päässeet betatestaajiksi maksettuaan täyden hinnan.

Arvostelujen perusteella peli meneekin ostoslistalle niin, että heilahtaa. Tosin olen jo ennakkotilannut 3 viikon päästä julkaistavan Mass Effect Andromedan, joten Horizon Zero Dawnin hankinta jää myöhemmäksi. Scifin ystäville on tarjolla mannaa tässä kuussa.

Mukavaa kuitenkin nähdä täysin uusi peli joka luultavasti vieläpä lunastaa lupauksensa. Varsinkin kun mukana vaikuttaa olevan hyvä tarina ja kiinnostavia henkilöhahmoja, ne ovat ainakin itselleni hyvin tärkeitä peleissä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: