Jälleen kerran uusi blogi

 

Tämä on ehkä neljäs tai viides blogi mitä minulla on ollut. Edellinen oli jo ihan hyvä yritys, lukijoitakin alkoi olla, statistiikan mukaan 3000-5000 kuussa. Joskus enemmänkin, kun joku juttu osui hyvään saumaan. Mutta aikansa kutakin.

Olin jo alusta alkaen sitä mieltä, että liika monialaisuus ei välttämättä ole hyväksi. Aiheita kyllä riittäisi, mutta pysyisikö linja yhtenäisenä? Ehkä pysyi, ehkä ei.

Aiheista ei siis ollut pulaa, mutta homma kävi ajoittain raskaaksi. Välillä tuntui, että kirjoitettavaa oli reippaasti enemmän kuin mitä jaksoi, tuli paineita. Toisaalta mitä enemmän asiapitoinen aihe, sitä enemmän työtä kirjoittaminen tuotti.

Se oli kyllä hyvää oppia, mutta kapitalismin kätyri väsyi kaikkiin maailman aiheisiin. Nyt on aika paeta todellisuutta, keskittyä siihen mikä on kivaa ja mukavaa, enää ei olla maailmantuskan soturina.

Maailma tuntuu jälleen kerran synkältä paikalta ja toisaalta olen ollut ajatuksissa herätellä luovan puoleni vaikka copypasten loputon hakkaaminen ei sille ole tehnytkään hyvää. Nuorempana helpotin usein tylsää arkeani kirjaston notkuvien sarjakuvahyllyjen ja tietokonepelien avulla. Sama lääke saa kelvata nytkin.

On aika keskittyä enemmän sisältöön kuin tekniikkaan, toki tietysti tarpeen vaatiessa vähän siihenkin. Aion myös lukea enemmän kirjoja ja tarttua taas kynään ja kameraan. Ehkä näette jotain, ehkä ette.

Sille matkalle pääsee mukaan tässä blogissa, en aio pohtia elämää sen enempää tai yrittää ratkoa mitään ongelmia. Sen aika ja paikka on toisaalla. Toki matkaan myös aika ajoin ulos ulko-ovesta. Artikkelin kuva on muuten Budapestistä, jos pitää viinistä, suosittelen poikkeamaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑

%d bloggers like this: